Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mihai Laurențiu Gioară, numit director general provizoriu al Nuclearelectrica Serv SRL

ro

30 Oct, 2023 17:00 1590 Marime text
  • Mihai Laurențiu Gioară are un mandat valabil timp de cinci luni sau până la numirea unui director general ca urmare a finalizării procedurii de selecție.
Mihai Laurențiu Gioară a fost numit director general provizoriu al Nuclearelectrica Serv SRL, cu mandatul valabil pentru o perioadă de cinci luni, începând de la data de 20 septembrie 2023.
 
Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al societății, pe data de 19 septembrie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4615 din 17 octombrie 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, mandatul lui Mihai Laurențiu Gioară este valabil cinci luni sau până la numirea unui director general ca urmare a finalizării procedurii de selecție, dacă selecția se finalizează înainte de împlinirea termeneului mandatului.
 
Indemnizația fixă brută lunară a directorului general a fost stabilită la nivelul maxim al indemnizației fixe brute lunare stabilit prin Decizia Asociatului unic nr. 6/15.05.2023.
 
De asemenea, s-a decis și „avizarea actualizării cuantumului indemnizației fixe brute lunare a Directorului General al Nuclearelectrica SERV - S.R.L. în acord cu prevederile OUG 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare ca urmare a modificării câştigului mediu pe ultimele 12 luni anterior numirii la nivel de ramură economică corespunzătoare cod CAEN 33, prin încheierea unui act adiţional la contractul de mandat al Directorului General“.
 
Despre Nuclearelectrica Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 octombrie 2023, Nuclearelectrica Serv SRL a fost înființată în 2021 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Energiei, nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de servicii de furnizare și management a forței de muncă.
 
Unicul asociat al firmei este Societatea Națională Nuclearelectrica SA, iar președintele Consiliului de Administrație este Vasilica Hoțescu, administratori provizorii fiind Laurențiu Dan Tudor și Raluca Dobre, în timp ce Mihai Laurențiu Gioară este director general.
 
În 2022, Nuclearelectrica Serv SRL a declarat 40 de angajați, pierderi peste 1,04 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,29 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Nuclearelectrica Serv SRL cumpără containere simple și modulare de la o firmă din județul Vaslui (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii