Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Iancu Stavrositu și Carmen Gabriela Stavrositu preiau Domino-Cont Expert SRL, după decesul Elenei Stavrositu

ro

02 Oct, 2023 17:00 1244 Marime text
  • Domino-Cont Expert SRL București este acum administrată de Iancu Stavrositu.
Domino-Cont Expert SRL București are noi asociați, din Constanța, după decesul asociatului unic și administrator al firmei, Elena Stavrositu.
 
Acum, societatea este deținută de Iancu Stavrositu și Carmen Gabriela Stavrositu, moștenitorii cu părți egale ai Eleni Stavrositu.
 
Schimbările au fost decise la finele lunii august 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 4295 din 27 septembrie 2023.
 
Se arată în sursa citată faptul că, în urma decesului din 2 aprilie 2023 al Elenei Stavrositu, societatea unde aceasta era asociat unic și administrator, Domino-Cont Expert SRL București, a fost preluată de moștenitorii acesteia, Iancu Stavrositu și Carmen Gabriela Stavrositu.
 
Societatea este acum deținută în cote egale de cei doi moștenitori, Iancu Stavrositu devenind, totodată, și administratorul firmei.
 
Durata societății a fost modificată din nelimitată în nedeterminată, iar întregul obiect de activitate a fost radiat și declarată activitate principală alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
 
Despre Domino Cont-Expert SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 octombrie 2023, Domino Cont-Expert SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în București, Sectorul 2, pe Calea Moșilor nr. 260 și, așa cum am precizat anterior, acum se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
 
Acum, firma este deținută de Iancu Stavrositu, care este și administrator, și Carmen Gabriela Stavrositu.
 
Numele lui Iancu Stavrositu figurează și în Aloha Beach Estival SRL Constanța, Aloha Trei Papuci SRL Constanța, Hayan SRL Constanța și Virtual SRL Mangalia.
 
La rândul său, Carmen Gabriela Stavrositu figurează și în CSY Carmen SRL Constanța și are PFA Stavrositu Carmen-Gabriela, tot în Constanța.
 
În 2022, Domino Cont-Expert SRL a declarat 0 angajați, profit peste 9.300 de lei și cifra de afaceri a depășit 15.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme din Constanța
Consilierul local PSD Liviu Merdinian și-a deschis o nouă companie cu profil medical

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii