Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Grup Media Sud Călători SA se divizează și se înființează Efirun Trans SRL

ro

21 Dec, 2023 17:00 1148 Marime text
  • Efirun Trans SRL va fi deținută de KRMY World SA și Aness Black SA și administrată de Cameliu Vasilică Babinciuc.
Grup Media Sud Călători SA se divizează, au decis acționaarii companiei la finele lunii septembrie 2023, hotărârea fiind publicată recent în Monitorul Oficial.
 
Cu aceeași ocazie s-a decis și înființarea Efirun Trans SRL.
 
Potrivit sursei citate, decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din data de 26 septembrie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României din 15 decembrie 2023.
 
Se arată în datele oficiale că la AGA au participat KRMY World SA Constanța (60%), reprezentată de administratorul Emilia Varguta, și Aness Black SA Constanța (40%), reprezentată de administratorul Mariana Dinu, în calitate de acționari ai Grup Media Sud Călători SA.
 
Prima decizie a fost divizarea parțială a Grup Media Sud Călători SA București, „prin transferul unei părți din patrimoniul său în interesul asociaților către Efirun Trans SRL, societate în curs de constituire“.
 
Se arată în continuare că „urmare a divizării parţiale se vor desprinde din patrimoniul Grup Media Sud Calatori - S.A. - societate care se divizează - elemente de activ patrimonial în sumă totală de 1.254.097,47 lei, respectiv activele şi pasivele aferente activităţii şi operaţiunilor privind activitatea principală a societăţii ce rezultă din divizare Efirun Trans - S.R.L., respectiv Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători - conform CAEN rev. 2 – 4931“.
 
De asemenea, se precizează că societatea divizată, Grup Media Sud Călători SA, nu-și modifică structura capitalului social, iar acționari rămân cele două companii, respectiv KRMY World SA și Aness Black SA.
 
În continuare, KRMY World SA și Aness Black SA vor fi și acționarii noii companii, Efirun Trans SRL, cu aceleași cote ca în cadrul Grup Media Sud Călători SA.
 
Administratorul Efirun Trans SRL a fost desemnat Cameliu Vasilică Babinciuc, iar obiectul principal de activitate – transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători.
 
Sediul social al firmei este în Constanța, pe strada Verde, nr. 31.
 
Societatea beneficiară a dobândit de la Grup Media Sud Călători SA elemente de activ patrimonial în sumă totală de 1.254.097,47 de lei, fiind reprezentate de microbuze.
 
Despre Grup Media Sud Călători SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 decembrie 2023, Grup Media Sud Călători SA a fost înființată în 2015, se ocupă de transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători și din 2023 are sediul social în București, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.
 
Firma are puncte de lucru în Constanța și în Năvodari.
 
Acționari sunt KRMY World SA și Aness Black SA, iar administrator este Viorica Dănceanu, al cărei nume se leagă și de Laguna Residence SRL.
 
Aness Black SA și KRMY World SA se regăsesc una în acționariatul celeilalte, iar împreună dețin părți sociale și în Max Escargo International SRL și Fashion Tabacco Luxury Resort SRL.
 
La rândul său, Cameliu Vasilică Babinciuc figurează ca administrator al Fashion Tabacco Luxury Resort SRL, Max Escargo International SRL și Rombit Oil Invest SRL.
 
În ce privește Grup Media Sud Călători SA, firma a declarat în 2022 26 de angajați, profit aproape 98.000 de lei și cifra de afaceri peste patru milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Insolvențe Constanța
Grup Media Sud Construct SRL are un nou administrator judiciar!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii