Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Este convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Comtrans SA. Iată ce se află pe ordinea de zi

ro

01 Apr, 2024 17:00 526 Marime text
  • Administratorul unic al societății Comtrans SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 2 mai 2024, ora 12:00, la sediul societății
 
Administratorul unic al societății Comtrans SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 2 mai 2024, ora 12:00, la sediul societății. Convocatorul vizează toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la sfârșitul zilei de 22 aprilie 2024, considerată dată de referință pentru ținerea acestei adunări.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor are următoarea ordine de zi:
  • Discutarea și aprobarea situațiilor financiare anuale și notelor explicative la situațiile financiare anuale, întocmite pentru exercțiul financiar 2023, pe baza rapoartelor prezentate de către Administratorul unic și Auditorul financiar.
  • Aprobarea descărcării de gestiune a Administratorului unic pentru activitatea desfășurată în exercițiul financiar 2023
  • Aprobarea propunerii de repartizare a rezultatului exercițiului financiar 2023
  • Aprobarea propunerii de repartizare a sumelor înregistrate în contul 1171, reprezentând profit nerepartizat, pentru exercițiile financiare 2017 – 2022
  • Prelungirea mandatului auditorului financiar extern Ana Consulting & Audit SRL, reprezentată de administrator Ana Ocunschi, pe o perioadă de trei ani, precum și fixarea plății acestuia
  • Împuternicirea administratorului unic ales să semneze toate documentele legale de publicitate și înregistrare a Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor
 
În cazul în care la data menționată mai sus nu se întrunesc condițiile de validitate/cvorumul de prezență prevăzute de Legea nr. 31/1990 și de Actul Constitutiv al Societății, se convoacă și se fixează cea de-a doua Adunare Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 7 mai 2024, ora 12:00, în același loc, cu aceeași ordine de zi și dată de referință.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1570 din data de 29 martie 2024.
 
Despre Comtrans SA
 
Conform termene.ro, Comtrans SA funcționează din 1 martie 1993, se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate și are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186, Constanța.
 
Acționarul majoritar al firmei este Rimar Trade SRL, cu peste 90%, iar restul este deținut de mai multe persoane fizice și juridice.
 
Marin Trandafir este administratorul Comtrans SA.
 
Conform termene.ro, Rimar Trade SRL apare și în Verena SRL și Neptun Grand Hotel SRL.
 
După cum se arată în RECOM, Marin Trandafir mai apare în: Contexin SA, Euromar Color SRL (întrerupere temporară de activitate), Guangxia International Construction Industry SRL (radiată), La Scoica Magic Foto SRL (radiată), Marin Marin Imobiliare SRL, Rimar Trade SRL, Rosa Aline SRL, Tim Pro Invest SRL, Trans Truck SRL, Truck & Bus SRL și Verena SRL.
 
Comtrans SA a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 2.066.292 de lei, un profit de 214.762 de lei și cinci angajați.
 
Despre Rimar Trade SRL
 
Termene.ro arată că Rimar Trade SRL are sediul în Constanța, a fost fondată în anul 1996 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.
 
Firma a obținut în 2022 o cifră de afaceri de peste 4,7 milioane de lei, un profit de peste două milioane de lei și o medie de nouă angajați.
 
Potrivit sursei menționate, asociații Rimar Trade SRL sunt Marin Trandafir și Alina Trandafir.
 
Administratorul este Marin Trandafir.
 
Conform termene.ro, Alina Trandafir figurează și în Tudors Capital Investments SRL, Rosa Aline SRL (radiată), Tramarion SRL (radiată) și Invest Trade SRL (radiată).
 
Rimar Trade SRL a încheiat 35 de achiziții directem dar nu are nici o achiziție publică parafată.
 
Despre Ana Consulting & Audit SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul în Constanța, obiectul de activitate este „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” și anul înființării este 2010.
 
Ana Consulting & Audit SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri egală cu 272.048 de lei, un profit egal cu 219.130 de lei și un salariat.
 
Ana Ocunschi apare ca asociat și administrator în firmă. Potrivit Registrului Comerțului, ea mai apare în Ana Consulting & Expertise SRL și în Confidential Sal & Job SRL (radiată).
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Rezultatul informării și consultării PUZ, iniţiat de Comtrans SA, pentru o investiţie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii