Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Capitalul social al Graffiti Pro Audio SRL a fost majorat

ro

03 Feb, 2024 16:27 654 Marime text
  • La data de 22 decembrie 2023, Mircea Dante, asociatul firmei Graffiti Pro Audio SRL, a hotărât să-l coopteze în societate pe Mădălin Iamandi
  • De asemenea, capitalul societății a fost majorat cu suma de 250 de lei. Astfel, capitalul social s-a modificat de la 1.000 de lei la 1.250 de lei
 
La data de 22 decembrie 2023, Mircea Dante, asociatul firmei Graffiti Pro Audio SRL, a hotărât să-l coopteze în societate pe Mădălin Iamandi.
 
De asemenea, capitalul societății a fost majorat cu suma de 250 de lei. Astfel, capitalul social s-a modificat de la 1.000 de lei la 1.250 de lei.
 
În urma majorării, capitalul social este împărțit astfel:
  • Mircea Dante deține 100 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare și o valoare totală de 1.000 de lei, aport în numerar, aferente unei cote de 80% din capitalul social și din participarea la beneficii și pierderi;
  • Mădălin Iamandi deține 25 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare și o valoare totală de 250 de lei, aport în numerar, aferente unei cote de 20% din capitalul social și din participarea la beneficii și pierderi.
 
La art. 2 al prezentei hotărâri se menționează că mandatul administratorului Mircea Dante este pe o perioadă de 30 de ani.
 
Hotărârea nr. 2 din 22 decembrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 500 din 31 ianuarie 2024.
 
Despre Graffiti Pro Audio SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 2 februarie 2024, societatea are sediul în Constanța, pe strada Eroilor nr. 6, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații” și funcționează din anul 2009.
 
Asociatul majoritar, Mircea Dante figurează, conform termene.ro, și în firmele Maxiland H.G.B. SRL, Art Nouveanu, Universal Compact SRL și Graffiti SRL (toate radiate). Potrivit Registrului Comerțului, Mădălin Iamandi apare și în Electric Sound System Solutions SRL.
 
După cum menționează termene.ro, Graffiti Pro Audio SRL a câștigat patru cumpărări directe, din care două sunt cu Asociația Sportivă Voința Beștepe, unul cu Primăria Săbăreni, județul Giurgiu și unul cu Școala Gimnazială de Arte nr. 4.
 
Firma a raportat în 2022 aproape două milioane de lei cifră de afaceri, un profit de aproximativ 500.000 de lei și un salariat.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Firme Constanța Modificări semnificative la Bulk Project SRL. AGA adoptă hotărâri importante

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii