Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Firme Constanța Modificări semnificative la Bulk Project SRL. AGA adoptă hotărâri importante

ro

02 Feb, 2024 11:12 704 Marime text

Adunarea Generală a Asociaților a societății Bulk Project SRL, care a avut loc la data de 13 decembrie 2023, a fost marcată de adoptarea unor hotărâri semnificative  pentru firmă. Printre acestea se numără distribuirea dividendelor, actualizarea datelor personale ale administratorului, proceduri pentru înregistrare și împuternicire.   
 
Asociaţii au hotărât de comun acord modificarea Actului constitutiv al Societăţii cu privire la distribuirea dividendelor.
 
Asociaţii hotărăsc în unanimitate următoarele: aprobă modificarea Actului constitutiv al Societăţii prin adăugarea la art. 8 "Participarea la beneficii şi pierderi a unui nou alineat, ce va avea următorul conţinut: "Asociaţii pot decide, printr-o hotărâre a Adunării generale adoptate cu majoritate simplă, distribuirea dividendelor în mod diferit faţă de contribuţia la capitalul social. În acest sens, prin hotărârea adunării generale a asociaţilor, se va stabili modalitatea de distribuire a dividendelor."
 
Deasemene, aprobă actualizarea datelor personale privind cartea de identitate a dlui Corneliu- Bogdan Idu şi modificarea art. 7 din actul constitutiv al societăţii, după cum urmează:

Societatea este administrată şi reprezentată de către Idu Corneliu-Bogdan.
 
Potrivit documentului, se aprobă îndeplinirea tuturor formalităţilor necesare pentru înregistrarea prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Se aprobă și împuternicirea şi acordarea unui mandat special de reprezentare a Bulk Project - S.R.L. către S. C.A. Danilescu, Hulub & Asociaţii, societate civilă profesională, cu sediul în Eliade Tower, Bulevardul Mircea Eliade nr. 18, sector 1, Bucureşti,, prin oricare dintre avocaţii săi, cu privire la următoarele activităţi:  să îndeplinească toate cerinţele materiale şi formale, să înregistreze documentele necesare şi să ia toate măsurile ce se impun pentru înregistrarea la Registrul comerţului în scopul publicării în Monitorul Oficial a prezentei hotărâri, să completeze în numele şi pe seama Societăţii şi/sau a Asociaţilor Societăţii formularele standard, precum şi orice cereri sau documente necesare pentru înregistrarea prezentei hotărâri; să redacteze, semneze, depună şi modifice Actul constitutiv al societăţii, astfel încât să reflecte prezenta decizie a asociaţilor, să poată delega atribuţiile primite către colaboratorii săi interni şi/sau externi.
 
Facem mențiunea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 442 din data de 29 ianuarie 2024.
 
 
Despre Bulk Project SRL

 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 02 februarie, societatea a fost înființată la data de 8 noiembrie 2005. Firma are sediul pe Bulevardul Mamaia, Constanța, Județ Constanța.
 
Bulk Project SRL are ca obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management. 
 
Situația financiară se prezintă în felul următor: un profit de 5.053.259 lei la un număr de un angajat.
 
Acționari sunt Octogon Shipping And Services SRL și Beftstras Holdings Limited (Cipru). 
 
Administrator este Idu Corneliu-Bogdan. Numele Idu Corneliu-Bogdan apare și în Ametist Euro SRL, Idu Shipping & Services SRL, Octogon Gas & Logistics SRL ,Mileva 2018 SRL ,Octogon Shipping and Services SRL, Comvex SA.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și: 

Primăria Tulcea și Topgeosys SRL au încheiat un contract ce vizează modernizarea și extinderea centralelor termice. Care este durata de prestare a serviciilor (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii