Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Bros Events SRL, de la Clubul Fratelli, are un nou asociat majoritar

ro

04 Feb, 2024 12:41 1007 Marime text
  • În februarie 2019, Bros Events SRL a obținut de la Primăria Constanța două autorizații de construire pentru „Recompartimentări şi amenajări interioare şi exterioare, schimbare destinaţie în alimentaţie publică“ la imobilul de pe strada Răscoala 1904, nr. 4, respectiv Clubul Fratelli.
Bros Events SRL Constanța, de la Clubul Fratelli, are un nou asociat majoritar, după ce în companie a fost cooptată Luminița Dinu, aceasta deținând acum pachetul majoritar de părți sociale.
 
Informația este cuprinsă în Monitorul Oficial al României Nr. 446 din 29 ianuarie 2024, unde a fost publicată Hotărârea AGA Bros Events SRL din 21 decembrie 2023.
 
Conform sursei citate, asociații Florin Adrian Dinu și Alexandru Dinu i-au cesionat Luminiței Dinu părți sociale, aceasta devenind astfel asociatul majoritar.
 
În urma modificărilor, Florin Adrian Dinu și Alexandru Dinu dețin câte 20%, iar Luminița Dinu deține 60% din Bros Events SRL.
 
De asemenea, Florin Adrian Dinu s-a retras din funcția de administrator, care a fost preluată de Alexandru Dinu.
 
Despre Bros Events SRL
 
În februarie 2019, Bros Events SRL a obținut de la Primăria Constanța două autorizații de construire pentru „Recompartimentări şi amenajări interioare şi exterioare, schimbare destinaţie în alimentaţie publică“ la imobilul de pe strada Răscoala 1904, nr. 4, respectiv Clubul Fratelli.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 februarie 2024, Bros Events SRL a fost înființată în 2010, are sediul social în Piața Ovidiu, nr. 14 și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Asociați sunt Luminița Dinu, Alexandru Dinu și Florin Adrian Dinu, iar administratorul este Alexandru Dinu.
 
Numele lui Florin Adrian Dinu figurează și în Amnesia Entertainment SRL, ARN Partners Agency SRL, Bros Cafe Trade SRL, Kartel Cafe Events SRL, Ocean Cafe SRL, Plaza Events SRL și Rentals SRL.
 
Alexandru Dinu figurează, la rândul său, în Bros Cafe Trade SRL, Kartel Cafe Events SRL, Ocean Cafe SRL, Plaza Events SRL, Rentals SRL și Strategic Coaching SRL.
 
În 2022, Bros Events SRL a declarat un angajat, profit peste 265.000 de lei și cifra de afaceri peste 587.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Modificări în firma Dobrogea Panificație SRL! Ce au decis asociații?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii