Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Black Sea Building & Engineering SRL își schimbă sediul social

ro

06 Oct, 2023 18:20 829 Marime text
foto: Unsplash
S-au luat decizii importante în cadrul societății Black Sea Building & Engineering SRL.

Asociatul unic, Pirvu Alexandru, a semnat Decizia nr. 1/2023 prin care s-a hotărât schimbarea sediului social al societății și actualizarea actului constitutiv conform legislației în vigoare.

Potrivit documentului, se schimbă sediul social al societăţii la noua adresă din satul Cumpăna, comuna Cumpăna, Şoseaua Constanţei nr. 2B, judeţul Constanţa.

Deasemenea, se actualizează actul constitutiv al societăţii în conformitate cu dispoziţiile Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii nr. 265/2022 privind registrul comerţului şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative cu incidenţă asupra înregistrării în registrul comerţului.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4346 din data de 29 septembrie 2023.



Despre Black Sea Building & Engineering SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 06 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 8 octombrie 2009.
Firma are sediul, așa cum precizam anterior, în comuna Cumpăna, Şoseaua Constanţei nr. 2B, judeţul Constanţa.

Black Sea Building & Engineering SRL are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. 

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 539.036 lei, o pierdere de -272.596 lei la un număr de 4 angajați.

Asociat unic și administrator este Pîrvu Alexandru. Numele Pîrvu Alexandru apare și în firma Nazy Construct Consulting SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

WBM Proiect Construct SRL, o nouă firmă în sectorul construcțiilor din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii