Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Belcrin Development, cu sediul social la Pecineaga. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, convocată

ro

01 Nov, 2023 15:08 1062 Marime text
 

 
  • Obiectul de activitate al Belcrin Development SA este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.810 din data de 27 octombrie 2023, a fost publicat anunțul de convocare a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății Belcrin Development SA persoană juridică română, având sediul social la Pecineaga, în județul Constanţa. 
 
Având în vedere dispoziţiile art. 117 din Legea nr. 31/1990 şi ale art. 13 din Actul Constitutiv al Belcrin Development SA, Thyssen Dieter Albert, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societății, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Belcrin la data de 4 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul social al Belcrin, având următoarea agendă pe ordinea de zi:
 
1. Numirea următoarelor persoane în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie, respectiv numirea preşedintelui Consiliului de Administraţie, astfel:
i. Thyssen Dieter Albert, în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, pentru un mandat de patru ani de la data emiterii deciziei Adunării Generale a Acţionarilor Belcrin;
ii. Thyssen Patrick Maurice Coleta, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, pentru un mandat de patru ani de la data emiterii deciziei Adunării Generale a Acţionarilor Belcrin;
iii. Thyssen Marc Pierre Jean, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, pentru un mandat de patru ani de la data emiterii deciziei Adunării Generale a Acţionarilor Belcrin.
2. Aprobarea încetării calităţii de director general al Belcrin în persoana lui Thyssen Patrick Maurice Coleta şi numirea unui nou director general al Belcrin în persoana lui Thyssen Dieter Albert pentru un mandat de patru ani, începând cu data emiterii deciziei Adunării Generale a Acţionarilor Belcrin.
3. Actualizarea şi numerotarea în mod corespunzător a articolelor Actului Constitutiv al Belcrin cu membrii de mai sus, efectuarea modificărilor mai sus-rubricate în documentele corporative ale Belcrin şi întocmirea documentelor necesare în vederea ducerii la îndeplinire a deciziei AGEA (denumite în mod colectiv „Documentele“).
4. Împuterniceşte pe Bogdan Paul Vaisser, respectiv pe Viviana Ioana Crainea, în calitate de semnatar autorizat („Semnatar autorizat“), pentru a acţiona, împreună sau separat, în numele şi pe seama Belcrin şi a Acţionarilor, pentru a efectua următoarele:
a. semnează, emite, execută sau livrează Documentele (printre care şi Actul Constitutiv actualizat al Belcrin), precum şi orice alte documente şi înscrisuri care reprezintă anexe la acestea, în legătură cu sau referitoare la cele cuprinse prin prezenta, incluzând orice notificări, confirmări şi comunicări cu privire la Documente, orice anexe, modificări, renunţări sau consimţământ exprimat, precum şi să pună în executare orice alte solicitări, cereri adresate autorităţilor publice sau private care se vor dovedi necesare sau de dorit în legătură cu cele de mai sus;
b. să reprezinte Belcrin, acolo când este cazul, în faţa Registrului Comerţului, notar public, precum şi în faţa oricărei alte instituţii, autorităţi, instanţe sau entităţi private în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare, utile sau de dorit în vederea perfectării  Documentelor, precum şi în faţa oricăror altor autorităţi şi instituţii competente în vederea efectuării tuturor actelor necesare înregistrării viitoarei hotărâri a Belcrin;
c. pentru a executa în numele Belcrin orice alte documente valide şi care produc efecte juridice şi angajează Belcrin;
d. pentru a semna, promova şi modifica toate documentele necesare implementarea hotărârii adunării generale a acţionarilor;
e. pentru a solicita şi primi orice documente în legătură cu punerea în aplicare a prezentei hotărâri a adunării generale a acţionarilor;
f. pentru a reprezenta Belcrin în relaţia cu orice terţe părţi implicate sau în legătură cu încheierea Documentelor;
g. în general, efectuarea oricărui act necesar sau de dorit în interesul Belcrin şi pentru realizarea operaţiunilor ante menţionate;
orice semnatar autorizat poate delega drepturile sale de mai sus unei alte persoane desemnate de către acesta.
 
În lipsa cvorumului obligatoriu pentru desfăşurarea legală a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, a doua adunare este programată să aibă loc la data de 6 decembrie 2023, ora 11.00, la sediul Belcrin, cu aceeaşi ordine de zi a şedinţei, conform indicaţiilor de mai sus.
 
În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, votul poate fi exprimat în baza unor procuri speciale.
 
Despre Belcrin Development SA
 
Potrivit Recom, platformă consultată miercuri, 1 noiembrie 2023, Belcrin Development SA a fost înființată în anul 1996, iar obiectul de activitate este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.
 
Pachetul de acțiuni al Belcrin Development SA este deținut de: persoane juridice -  Castelebridge SA - Luxemburg (39,4%), Chios SA – Luxemburg (39,3%), Agrico SA – Luxemburg (20%); persoane fizice - Doru Popescu (fondator) – 1%, Filip Adolf Elisabeth Thyssen (cu cetățenie belgiană, fondator) – 0,1%, Marc Pierre J Thyssen (cu cetățenie belgiană, fondator) – 0,1% și Patrick Maurice Coleta Thyssen (cu cetățenie belgiană, fondator) – 0,1%.

Administratori: Dieter Albert Thyssen, Marc Pierre J Thyssen și Patrick Maurice Coleta Thyssen.
 
În 2022, Belcrin Development SA a avut o cifră de afaceri netă de 0 lei, o pierdere de 36.134 lei și un angajat.
 
Platforma termene.ro informează că Belcrin Development SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 31.10.2023).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Midia Green Energy SA. Cine sunt cei cinci membri provizorii în Consiliul de Administrație
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii