Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociații Dunărea Hotels Management SRL au actualizat adresa sediului social al firmei

ro

08 Aug, 2023 18:00 1117 Marime text
Plaja din Eforie, în plin sezon estival
  • Dunărea Hotels Management SRL este deținută de Georgeta Cozma și Raluca Andreea Zaharia.
Georgeta Cozma și Raluca Andreea Zaharia, asociatele Dunărea Hotels Management SRL, au actualizat adresa sediului social al firmei.
 
Decizia asociatelor a fost luată la finele lunii martie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3490 din 4 august 2023.
 
Astfel, sediul Dunărea Hotels Management SRL este în Eforie Nord, pe strada Dunării, nr. 9, Grup Hotel Dunărea, Minihoteluri Dunărea, Construcția C12, recepție.
 
Despre Dunărea Hotels Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 august 2023, Dunărea Hotels Management SRL a fost înființată în 2010 și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Societatea are un punct de lucru în Eforie Nord.
 
Asociați sunt Georgeta Cozma și Raluca Andreea Zaharia, ultima fiind și administrator, iar numele Georgetei Cozma figurând și în Star 95 SRL din Eforie Nord.
 
Potrivit termene.ro, firma figurează cu șase achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța, dar și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.
 
În 2022, Dunărea Hotels Management SRL a declarat 30 de angajați, profit peste 1,51 de milioane de lei și cifra de afaceri s-a ridicat la peste 5,55 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Influencerul Răzvan Botezatu și-a deschis firmă de publicitate la Eforie

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii