Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Ostrovit SA

ro

05 May, 2022 15:07 1553 Marime text
Modificări în acționariat, foto: Pexels
În Monitorul Oficial al României a fost publicată ultima decizie a asociaților societății OSTROVIT - S.A.

Astfel, în temeiul documentelor doveditoare, art. 111 şi art. 117 din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi în conformitate cu prevederile art. 15 din Actul constitutiv al OSTROVIT - S.A., Consiliul de Administraţie al OSTROVIT - S.A., reprezentat de Belu Oana-Camelia, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, convoacă toţi acţionarii Societăţii OSTROVIT - S.A. pentru data de 3.06.2022, ora 12.00, la sediul OSTROVIT - S.A., satul Ostrov, comuna Ostrov, Str. Regiei nr. 1, judeţul Constanţa, în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, având următoarea ordine de zi:

1. prelungirea mandatului domnului Velciu Lucian-Ştefan, în calitate de Administrator, durata mandatului fiind de 4 (patru) ani.

În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de validitate pentru desfăşurarea şedinţei la prima convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor este convocată pentru data de 4.06.2022, cu menţinerea ordinii de zi, a orei şi a locului de desfăşurare.


Unul sau mai mulţi acţionari care reprezintă, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social are dreptul să ceară introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi. Cererile se înaintează Consiliului de administraţie în cel mult 15 zile de la publicarea convocării în vederea publicării şi aducerii acestora la cunoştinţă celorlalţi acţionari.


Ordinea de zi completată cu punctele propuse de acţionari, ulterior convocării, se publică cu îndeplinirea cerinţelor prevăzute de lege pentru convocarea adunării generale cu cel puţin 10 zile înaintea adunării generale la data menţionată în convocatorul iniţial.


Acţionarii pot participa şi vota în adunarea generală prin reprezentare, în baza unei împuterniciri acordate pentru respectiva adunare generală.


Acţionarii care nu au capacitate de exerciţiu, precum şi persoanele juridice pot fi reprezentaţi/reprezentate prin reprezentanţii lor legali care, la rândul lor, pot da altor persoane împuternicire pentru adunarea respectivă.


Procurile vor fi depuse în original cu 48 de ore înainte de adunare, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în acea adunare. Procurile vor fi reţinute de societate, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal.


Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1805 din data de 29-apr-2022. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii