Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Tomis Protect - Pază şi Protecţie SRL, înfiinţată de fostul decan al Facultăţii de Farmacie, a fost radiată

ro

25 Jan, 2019 00:00 1658 Marime text
În Monitorul Oficial al Românei a fost publicată decizia din data de 18.12.2018 a asociatului unic al societăţii Tomis Protect - Pază şi Protecţie SRL.
 
Elena Rădoi, în calitate de asociat unic al Tomis Protect - Pază şi Protecţie SRL, a decis dizolvarea societăţii conform art. 235, alin. 1 din Legea 31/1990, republicată şi modificată, urmată de radierea societăţii. Aceasta a mai declarat că societatea nu are datorii faţă de stat sau fata de terţi. Repartizarea patrimoniului societăţii se va face către asociatul unic.
 
Reamintim că, în luna august 2018, Liliana-Rodica Sîrbu şi Elena Rădoi, în calitate de asociaţi ai Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL, de comun acord, au decis retragerea din calitatea de asociat a Lilianei-Rodica Sîrbu şi cesiunea la valoarea nominală a 20 de părţi sociale, în valoare de 200 de lei, reprezentând 80% din capitalul social, către Elena Rădoi. După cesiune, structura capitalului social de 250 de lei, respectiv 25 de părţi sociale a 10 lei/parte socială, este următoarea: Rădoi Elena - asociat unic - 25 părţi sociale, adică 250 lei, reprezentând 100% din capitalul social. Preţul cesiunii, respectiv suma de 200 de lei, a fost achitat de către cesionarul Rădoi Elena cedentului Sîrbu Liliana-Rodica.
 
Liliana-Rodica Sîrbu a fost decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa, iar în anul 2014 a fost demisă de rectorul instituţiei, din cauza unor nereguli descoperite în raportul Corpului de Control al Ministerului Educaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Liliana-Rodica Sîrbu, fost decan al Universităţii Ovidius, s-a retras din Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL. Cui a cesionat părţile sociale

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii