Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Constanța! Iată cine și-a deschis afacere

ro

06 Feb, 2024 22:01 1087 Marime text

O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor, în magazine specializate, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește La Pescărie Constanţa SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 508/08.01.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 05.01.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită La Pescărie Constanţa SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în  municipiul Constanţa, strada Theodor D. Speranţia nr. 60A, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 472 - Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi al produselor din tutun, în magazine specializate. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Alexandru Larisa, cu domiciliul în judeţul Constanţa. 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Doi bărbați din Turcia și-au deschis firmă la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii