Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Festifizz SRL, înființată la Constanța. Ce domeniu de activitate are

ro

09 Jun, 2023 12:01 914 Marime text
În baza cererii nr. 35135 din data de 28.04.2023 şi a actelor doveditoare depuse, a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului FESTIFIZZ - S.R.L.
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Merişor, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate îl reprezintă comerţul cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe, iar activitatea principal este comerţul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
 
Capitalul social al firmei este de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Valentin Radu din Constanța.

Durata de funcţionare este nedeterminată.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 Citește și: 

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, cumpărare directă în valoare de peste 55.000 de lei. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii