Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma artistului Adrian Uzum, care a decedat, dizolvată

ro

21 Jul, 2021 00:00 18888 Marime text
  • Hellada SRL, firmă anterior deținută de Adrian Uzum, radiată și dizolvată
  • Înainte de radiere, firma a fost moștenită de fiul artistului, în vârstă de șase ani
  • Reprezentantul legal a decis să radieze firma
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent decizia societății Hellada SRL, firmă deținută de Adrian Uzum, care a decedat.
 
Astfel, conform certificatului de moștenitor, ca urmare a decesului lui Adrian Uzum, asociat unic al societății, activitatea va continua cu moștenitorul legal al defunctului, M.N. Uzum, minor, reprezentat prin curator Nicolae Uzum. Participarea la profit și pierderi este de 100% pentru copilul moștenitor. Totodată, s-a decis dizolvarea firmei și radierea societății, confom legii.
 
Amintim că Adrian a sfârșit tragic la doar 37 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus la o capelă în apropierea bisericii Sf. Constantin și Elena, iar slujba de înmormântare a fost oficiată la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel din Constanța. Cântărețul se afla la o clinică unde fusese internat pentru o operație complexă și costisitoare. Suferea de cancer, iar familia a sperat ca în Turcia să fie vindecat. Din păcate, pe 18 februarie, Adrian Uzum a plecat să cânte printre îngeri. 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și
 
Cântărețul a sfârșit tragic la doar 37 de ani: Astăzi și-ar fi sărbătorit ziua de naștere Adrian Uzum
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii