Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântărețul a sfârșit tragic la doar 37 de ani Astăzi și-ar fi sărbătorit ziua de naștere Adrian Uzum

ro

04 Jul, 2021 08:41 7005 Marime text
  • Cântărețul se afla la o clinică unde fusese internat pentru o operație complexă și costisitoare.
  • Suferea de cancer, iar familia a sperat ca în Turcia să fie vindecat.
  • Din păcate, pe 18 februarie, Adrian Uzum a plecat să cânte printre îngeri. 
Adrian Uzum s-a născut la data de 04 iulie 1983, iar la data de 18 februarie 2021 a murit.  

Adrian a sfârșit tragic la doar 37 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus la o capelă în apropierea bisericii Sf. Constantin și Elena, iar slujba de înmormântare a fost oficiată la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel din Constanța.

Pentru a-l conduce pe artistul de la malul mării pe ultimul drum, au venit persoane marcante din lumea muzicală machedonească, cum ar fi Pindu sau Ionuț Galani, cât și alte vedete cunoscute. 

Cântărețul se afla la o clinică unde fusese internat pentru o operație complexă și costisitoare. Suferea de cancer, iar familia a sperat ca în Turcia să fie vindecat. Din păcate, pe 18 februarie, Adrian Uzum a plecat să cânte printre îngeri. 

„Adi a fost vesel până în ultima zi… ce am discutat și eu cu prietenii. Eu nu am mai apucat să vorbesc cu el, din păcate. Mi-a fost greu să îl sun, sincer. Practic nu aveam ce să îi spun, ce simțeam eu. L-am încurajat cât am putut prin Facebook, am încercat să vadă ce videouri am făcut noi, toți prietenii, toți colegii. Lumea s-a mobilizat foarte, foarte repede.

Nu ne-am așteptat să plece așa de repede dintre noi și să lase o durere atât de mare. A fost un coleg minunat, un băiat care, de fiecare dată când mergeam, era genul de om… de exemplu cum avem programe, mergeam la o nuntă, la un eveniment, imediat primea cu brațele deschise și nu știa ce să mai facă ca să ne simțim bine. Ziceai că e evenimentul lui.

Venea la toți colegii… ce beți, hai să mâncați. Era un om minunat care ne lipsește. Când mă uitam, nu îmi venea să cred că e acolo. Este de necrezut! Este prea devreme. A lăsat ceva foarte, foarte frumos pentru noi aici – o muzică minunată, programe minunate – mii și mii de evenimente la care a particpat”, a spunea  Ionuț Galani.

Citește și:

 
UPDATE Adrian Uzum, condus astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Sf. Petru și Pavel

A murit cântărețul constănțean Adrian Uzum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii