Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de absolvire a studiilor liceale militare, în portul militar Constanța

ro

07 Jun, 2022 13:11 1311 Marime text
foto: Facebook/ Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța

Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” organizează în portul militar Constanța joi, 9 iunie, începând cu ora 09.45, festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare, cu ocazia finalizării cursurilor anului școlar 2021-2022. 

Cu acest prilej, promoția de absolvenți ai colegiului va primi denumirea onorifică „Încoronarea de la Alba Iulia - 100”.

Potrivit Forțelor Navale Române, aceasta este prima promoție care a parcurs toți cei patru ani de studiu în cadrul acestei instituții, de la reînființarea colegiului, 23 dintre absolvenți fiind fete și 76 băieți.

Elevii din fiecare an de studiu, care au obținut cea mai mare medie anuală, vor fi recompensați cu premii speciale și de excelență, iar șefului de promoție, elevul plutonier adjutant Patriche Răzvan - Gabriel, care a obținut media generală 9,88 în cei patru ani de studiu, îi va fi conferită Emblema de merit „Știința Militară” clasa a III-a.

De asemenea, vor fi premiați și elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele naționale.

Alături de tinerii absolvenți ai colegiului militar constănțean, vor fi prezenți la festivitate locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru, reprezentanți ai Statului Major al Apărării și ai Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și de unități, personalități de la nivel local și județean, cadre didactice, părinți și rude ale elevilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii