Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivaluri de 1 Mai pe litoral. Evenimente pentru toate gusturile la malul mării

ro

28 Apr, 2023 10:06 3016 Marime text
Sursă foto: Pixabay
Peste 75.000 turiști așteptați pe litoralul românesc în weekendul de deschidere de sezon pe litoralul Românesc!

Pe primul loc, ca număr de turiști prezenți la un eveniment, se va plasa “Beach, Please”, Festivalul ce va atrage în Costinești peste 50.000 participanți, potrivit organizatorilor. Un întreg Comandament de organizare și siguranță este deja pregătit, iar operatorii de cazare și masă au întreaga capacitate de cazare ocupată.

 

Beach, Please - Festival trap la Costineşti

Beach, Please este unul dintre evenimentele de malul mării desfășurat în perioada 27 Aprilie – 01 Mai, la Costinești.

Este vorba despre 4 zile si 4 nopti incendiare la Costinești, cu un lineup al celor mai celebri și fresh artiști internaționali, care abia așteaptă să urce pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est! Printre ei amintim 6ix9ine, DaBaby, Central CEE, NLE Choppa, Afrojack, Sfera Ebbasta, BUG Mafia, NERVO și John Newman. Peste 50.000 participanți au achiziționat bilete!
 
 

Sunwaves aduce muzica techno la malul mării

Sunwaves Mamaia se desfășoară în intervalul 27 aprilie - 03 mai, pe Plaja Blue Beach Mamaia.

Peste 10.000 de turiști străini vin în România pentru ediția cu numărul 30 a festivalului de muzică electronică Sunwaves. 

De 16 ani, litoralul românesc devine epicentrul muzicii electronice mondiale. Festivalul SUNWAVES s-a remarcat prin autenticitate și un program non-stop, ajungând la cea de-a treizecea ediție la sfârșitul lunii Aprilie

Peste 85% din abonamentele vândute până acum sunt către publicul din străinătate, cea mai mai mare pondere având turiștii din Regatul Unit, cu peste 3000 de bilete cumpărate. Aceștia sunt urmați de turiștii italieni cu 1500 de bilete, francezi cu 1000 de bilete, spanioli și germani cu câte 600 de bilete, americani cu peste 300 de bilete, dar și turiști din UAE, Canada, Columbia, Grecia, Olanda, Polonia, Suedia, Turcia, Arabia Saudită, Israel și multe alte țări. Conceptul festivalului, orarul, design-ul specific și muzica sunt preferate de turiștii din afara țării ce călătoresc în România pentru a participa la festivalul SUNWAVES. Aceștia au ocupat deja o bună parte din hotelurile și apartamentele în regim hotelier din zona festivalului.

Pe plaja Blue Beach s-au amenajat 4 scene ce vor găzdui aproape 100 de artiști internaționali și români ce vor mixa începând din 27 aprilie fără oprire până în data de 3 Mai 2023.

SUNWAVES a început la ora 22:00 în data de 27 aprilie, continuând non-stop până în ziua de 3 mai. 

Printre artiștii invitați de numără nume internaționale precum Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Luciano, iar România este reprezentată de DJs precum ARPIAR, Dan Andrei, Priku, Arapu, Mahony, Gescu, Cezar și mulți alții. 

Cea de-a treizecea ediție românească este precedată de înca două ediții internaționale, în Zanzibar (2021) și UAE (2023). Festivalul SUNWAVES are un public fidel internațional ce susține brandul românesc atât în țară cât și în afara ei.
 

Festival Du Bonheur pour le gourmands. Gastronomie savuroasă la malul mării

Festival Du Bonheur pour le gourmands își deschide porțile in intervalul 27 aprilie - 01 mai pe Plaja Enigma din Mamaia.

Gastronomie savuroasă și Muzică - Rețeta de succes! Intrarea este liberă!

Healthy Bar / Arkadas by Caravana Gust/ Atipic TM Caffee / Bavarezul XXL by Batranu Sas Burger Van / Burger Van / Camionetta/ Candy Truck/ Chicken Mafia/ Clatite de Poveste / Chinatown Foodtruck/ Cubano / Drunken Squid/ El Jefe / Famous Waffles / Fane Curcanul /  Fries Before Guys/ Furgoneta Streetfood / Gourmet Street Food / La nu stiu cine / Lazy Duck /  Mexican Buziness/ Miss Baker/ Mnom Mnom / Mr Cannoli /  Pasta Van/ Plescavita Van /  Rozmarin / Smokin’ Pig / Synergia /  Thaice cream /  Umami / Van Fruct Bar /  Vagabundos / Yoyo Burgers.
Muzica bună, oferta variată de băuturi, activități interactive, zone de relaxare și de luat masa, locuri de joaca special amenajate se numără printre avantajele enunțate de organizatori.
 

Grill Fest. Concert cu intrare liberă de 1 Mai la Constanţa

Grill Fest, cea mai nouă experiență de barbecue și muzică din România se desfășoaară în intervalul 29 aprilie - 01 mai , pe Plaja Reyna din Constanța.

Cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și artiști de top din industria muzicală - destinat iubitorilor de barbecue, dar și de muzică. Intrarea este liberă.

Organizat de CarnexpoGrill și susținut de KISS FM – prezenti Spike și DJ Project , Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM, Smiley și AlbWho
Peste 20 de chefi barbecue - Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, Smokereală, D’ale Porcului, Frăția Ceaunelor.

Activități sportive, kids area, zonă cu accesorii pentru grătar și produse specializate, standuri cu specialități barbecue din peste 50 de țări și peste 70 de tone de carne se află printre cele oferite de organizatori.

 
„May, be rock”, festivalul cu nume sonore care vor urca pe scenă
 
La „White Horse”, în Costinești, iubitorii de muzică rock se vor putea aduna la unul dintre cele mai mari festivaluri de rock de la mare, „May, be rock”.
Durata festvalului este între 28 și 30 aprilie. Nume importante vor cânta acolo, precum Vama, Vița de Vie, Șuie Paparude și Bosquito, și nu numnai!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii