Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Național al Cărții pentru Copii „Bucuria lecturii”– 2022 la Biblioteca Județeană Constanța (GALERIE FOTO)

ro

04 May, 2022 15:25 1721 Marime text

 Imagine de la eveniment, foto: Facebook/ Biblioteca Judeteana Constanta Elevii din clasele a VI-a și a VII-a de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța au petrecut câteva ore la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman”. Activitatea a avut loc în cadrul Festivalului Național al Cărții pentru Copii „Bucuria lecturii” - 2022, derulat de Federația Internațională a Comunităților Educative, secțiunea a-II-a – Evenimente dedicate cărții și creativității.


Elevii au vizitat Depozitul general al bibliotecii și Legătoria, spații la care în mod obișnuit nu au acces utilizatorii, Sala de lectură (presă), Secția pentru copii și s-au familiarizat cu serviciile bibliotecii. Totodată, le-au fost prezentat câteva cărți și artefacte ce aparțin Compartimentului de Colecții speciale ale bibliotecii.


Copiii au fost însoțiți de prof. Brîndușa Secuiu, Ana Maria Popa și Cosntanța Avram – bibliotecar.


Serviciile bibliotecii au fost prezentate de: Diana Codreanu și Iulia Dima – bibliotecari ai Secției pentru copii, Lucica Vlad – bibliotecar la Sala de lectură (Presă) și Doina Moșoiu – bibliotecar Compartiment Colecții Speciale.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii