Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie amenințată cu moartea. Concubinul i-a distrus și geamurile de la bucătărie și balcon. Anunțul Poliției

ro

21 Jun, 2022 13:29 1100 Marime text
Agresiune, foto cu rol ilustrativ: pexels La data de 20 iunie a.c., polițiștii orașului Bragadiru au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cercetat într-un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea uneia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, amenințare și distrugere.
 

In fapt, în seara zilei de 18 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, a sesizat prin plângere faptul că, bărbatul, concubinul acesteia, a amenințat-o cu moartea și i-a distrus și geamurile de la bucătărie și balcon., transmite IPJ Ilfov. 


În contextul activităților desfășurate, polițiștii orașului Bragadiru au emis la data de 18 iunie a.c. un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul respectiv, iar la data de 19 iunie a.c., acesta ar fi încălcat una dintre măsurile prevăzute de ordinul respectiv, prin aceea că s-ar fi apropiat în mod repetat de adresa de domiciliu a victimei, unde a amenintat-o cu acte de violență, de natură să-i producă temere acesteia.


Ieri, 20 iunie a.c. bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive a acestuia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii