Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fă-le vânt deşeurilor!“ O nouă campanie de colectare a deşeurilor organizată de Polaris M. Holding

ro

25 Jun, 2014 00:00 2368 Marime text
Polaris M. Holing, în parteneriat cu Gremlin Computer SRL Constanţa, organizează a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente şi electronice (DEE) din acest an, ce se va desfăşura sub sloganul „Fă-le vânt deşeurilor“, în perioada 27-28 iunie.

În aceste zile, constănţenii vor avea posibilitatea de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată, predând-o la unul dintre cele cinci centre de colectare. Acestea sunt amplasate în următoarele locuri: şoseaua Mangaliei - zona Billa, strada Adamclisi - zona Brotăcei, strada Cişmelei - intrarea spre Şcoala nr. 29, strada I.C. Brătianu - zona Cora şi strada Unirii - zona Adivin. Centrele de colectare vor fi deschise pe toată perioada anului.

Organizatorii pun la dispoziţia cetăţenilor chiar şi posibilitatea de a preda direct de la domiciliu aparatura veche, voluminoasă sau grea. Tot ce trebuie să facă este să sune la numărul de telefon 0757.777.097. Pentru a încuraja colectarea responsabilă, organizatorii oferă fiecărui deponent câte un evantai şi câte un bilet la tombola în cadrul căreia vor putea câştiga un ventilator de birou, un ventilator cu apă sau, marele premiu al campaniei, un aparat de aer condiţionat.

Campania „Fă-le vânt deşeurilor!“ este organizată de companiile Polaris M. Holding şi Gremlin Computer SRL, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa şi al Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii