Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Extrapower SRL amenajează un parc eolian la Cobadin

ro

03 Nov, 2022 11:03 2283 Marime text
Extrapower SRL a depus memoriul de prezentare pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru edificarea parcului eolian de la Cobadin, de 50MW.
 
Inițiatorul proiectului este Extrapower SRL, iar documentația a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Planul urbanistic zonal are la bază Certificatul de Urbanism nr. 1/04.01.2022 și Avizul de Oportunitate nr. 1/06.06.2022, emise de Primaria Comunei Cobadin. Se propune amplasarea unui parc eolian ce produce energie neconvențională, alcătuit din 8 turbine eoliene și instalații auxiliare aferente. Puterea totală prevazută este 50MW.
 
Suprafața totală a zonei de studiu PUZ este S = 9867294,11 mp. (aprox. 986,73 ha), din care suprafața totală a parcelelor pe care se propune amplasarea echipamentelor aferente parcului eolian este de 301.700mp (30,17ha).
 

Despre SC Extrapower SRL

 
Potrivit Confidas.ro, societatea Extrapower SRL a fost înființată în anul 2007, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Producţia de energie electrică“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Extrapower SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 361.170 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 1.390.304 lei și 0 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic este SC Qair Renewables SRL, care mai apare ca asociat unic în patru firme din Constanța, toate în funcțiune: A-Z Market Construction SRL, Qair Green Power SRL, Qair Solar Power SRL și Qair Wind Power SRL.
   
Confidas informează și că Extrapower SRL este fără contracte de achiziții publice.
 

Despre SC Qair Renewables SRL

 
Potrivit Confidas.ro, societatea Qair Renewables SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Qair Renewables SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 1.769.672  lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al SC Qair Renewables SRL este Qair International SAS (Franța). Cetățenii francezi Guillaume Robert Alain Faure și Charles Lhermitte au calitatea de administratori. În afară de Qair Renewables SRL, Charles Lhermitte mai apare în A-Z Market Construction SRL, Extrapower SRL, Qair Green Power SRL, Qair Solar Power SRL și Qair Wind Power SRL.   
 
Și în cazul Qair Renewables SRL Confidas informează că este fără contracte de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Administrator nou în firma Extrapower SRL din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii