Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:59 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat nou la firma constănțeană Extrapower SRL

ro

02 Aug, 2021 00:00 1360 Marime text
  • Extrapower SRL are asociat nou, după ce foștii asociați au cedat părțile sociale din firmă
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea luată de către societatea Extrapower, în urma ședinței Adunării Generale a Asociaților, care a avut loc în data de 15 aprilie, la sediul firmei din Constanța, strada Zorelelor.
 
Asociații firmei, prezenți la întrunire, Global Wind Power Europe ApS, firmă din Danemarca, reprezentată legal de Henrik Amby Jensen, în calitate de director executiv, cât și Wind 11 ApS, firmă din Danemarca, reprezentată de către Henrik Amby Jensen, în calitate de director executiv, au avut ca invitat și în calitate de viitor asociat pe Qair Renewables SRL, reprezentată de către Charles Lhemitte, în calitate de administrator.
 
GWP a agreat să transfere un număr de 94 de părți sociale către Qair Romania. Wind 11 a agreat să transfere 6 părți sociale către Qair Romania. Ca urmare a transferului de părți sociale, Qair Romania va deține un număr de 100 de părți sociale, reprezentând 100% din capitalul social al firmei. S-a aprobat demisia administratorilor – Henrik Amby Jensen și Nilsson Michael Nymann. A fost aprobată, totodată, descărcarea de gestiune și revocarea mandatelor cu drept de semnătură.
 
Conducerea și administrarea societății vor fi asigurate pe o durată de 2 ani de către Charles Lhermitte, cetățean francez și Guillaume Robert Alain Faure, cetățean francez.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii