Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție de tehnică navală și de echipamente didactice pentru învățământul de marină, organizată de Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

ro

19 May, 2022 15:05 938 Marime text


 Expoziție, foto: Facebook/ Colegiul Național Militar


În perioada 19-20 mai, are loc a doua ediție a Expoziției de tehnică navală și de echipamente didactice pentru învățământul de marină “Sailing to the future”, organizată de Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, la sediul acesteia din str. Fulgerului, nr. 1, Constanța.


În cadrul acestei expoziții participă producători, importatori și distribuitori de echipamente navale, echipamente și instrumente de navigație, echipamente didactice pentru învățământul de marină, programe specializate, cărți și publicații de marină, echipament specific domeniului marin, furnizori de educație și învățământ mediu și superior de marină, respectiv instituții de cercetare-dezvoltare-inovare.


Colegiul Național Militar “Alexandru Ioan Cuza” este implicat în cadrul acestui eveniment, cu un stand de prezentare și cu elevi dornici să interacționeze cu publicul, oferind informații referitoare la admiterea în instituția pe care o reprezintă, precum și alte informații de interes general, care pot veni în sprijinul celor interesați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii