Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expozitia „Denta&Farma" s-a incheiat cu succes

ro

31 May, 2010 03:40 1740 Marime text
ccina_-_denta_pharma.jpgVineri a fost ultima zi în care atât publicul larg cât şi medicii stomatologici au putut vizita expoziţia specializată „Denta & Pharma", care s-a desfăşurat în Campusul nou al Universităţii „Ovidius". Aceasta a fost una cu vânzare, unde s-au putut achiziţiona la preţuri promoţionale echipamente, instrumente, accesorii, materiale stomatologice şi produse farmaceutice. Alături de firmele din Constanţa, Braşov şi Bucureşti, au participat şi trei firme din Germania, de talie mondială, membrii ai asociaţiei BNZ - Asociaţia Germană de Medicină Dentară Complementară.

Cele mai căutate produse au fost cele folosite în terapie cu câmpuri magnetice pulsatoare, cu remedii homeopate, aparaturi pentru cabinete stomatologice şi de laborator, dar şi consumabile, materiale, instrumentar şi aparatură pentru stomatologie şi tehnică dentară. De asemenea, medicii au primit un ghid al igienei orale.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, împreună cu Facultatea de Medicină Dentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii