Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești"! Cine este militarul care și-a luat la revedere de la colectivul Brigăzii (GALERIE FOTO)

ro

04 Feb, 2023 08:45 1982 Marime text


Ceremonie de trecere în rezervă!

Ieri, 3 februarie, la sediul comandamentului Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI” a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a domnului locotenent-colonel HONDREA Petrișor, a domnului plutonier adjutant SAVIN Petrică și a domnului caporal clasa I DUMITRESCU Jean., transmit reprezentanții Brigăzii. 

După citirea ordinelor de trecere în rezervă și prezentarea principalelor repere ale carierelor militarilor, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”, colonel Adrian COSTARU, le-a oferit diplome și simboluri, ca recunoaștere a dăruirii și profesionalismului dovedite pe timpul desfășurării activității, care să le amintească, peste ani, de unitatea în care și-au încheiat activitatea.

Potrivit sursei citate, totodată, caporal clasa I CIOLAC Ciprian, și-a luat la revedere de la colectivul Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”, urmând să își continue activitatea într-o structură din subordinea Statului Major al Forțelor Terestre.

Le urăm multă sănătate, fericire și numai împliniri în viața de militari rezerviști!, mai transmit reprezentanții Brigăzii. 


foto: Facrbook/ Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii