Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euroins este mai puternic în 2021 - Ce vești are noul lider RCA pentru șoferi?

ro

10 Dec, 2021 13:32 1675 Marime text

Euroins România este noul lider RCA, a făcut trei majorări de capital în acest an. Despre cea de-a patra majorare de capital, care este o investiție venită din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), se spune că îi va întări foarte mult poziția de capital.

În acest an, Euroins România este noul lider RCA, după numărul de clienți care a devenit din ce în ce mai mare. Compania are în plan o serie de strategii importante, prin care să construiască noi produse de asigurare non-RCA și să le îmbunătățească pe cele deja existente. Compania a reevaluat procesele interne, a folosit o parte din resursele financiare pentru introducerea digitalizării și completarea echipei cu angajați experți în domeniu. De asemenea, Euroins România face eforturi să îmbunătățească experiența clienților.

Euroins oferă și o gamă completă de produse de asigurare generale, de asigurare de sănătate și de viață. Compania operează în mai multe țări europene, ca de exemplu: România, Ucraina, Bulgaria, Georgia, Macedonia de Nord, Belarus, Rusia, Grecia, Polonia. Are și anumite operațiuni de asigurare de nișă, în patru țări: Regatul Unit, Italia, Spania și Germania.

Printre companiile de asigurare care emit RCA online se numără și Euroins România Asigurare-Reasigurare SA. Șoferii au acum posibilitatea de a compara tarifele de la mai mulți asiguratori pentru a obține un RCA ieftin. Ei pot beneficia și de livrarea gratuită a poliței RCA, oriunde în țară, aceasta fiind emisă în mod automat.


Alte vești importante pentru șoferi oferite de Euroins România sunt:
  • Scăderea masivă a reclamațiilor
  • Analiza dosarelor de daune într-un timp mai scurt
  • Scurtarea timpului în care plățile sunt efectuate.
Despre Euroins România Asigurare-Reasigurare SA se spune că are o creștere sănătoasă și durabilă pe piața asigurărilor în 2021; în plus este și membru al unui grup foarte important de asigurări din Europa. Prin implementarea unor măsuri de reechilibrare financiară și majorări succesive de capital, această companie și-a consolidat fundația într-un mod semnificativ. În prezent, este un mare jucător pe piața asigurărilor din România. 

Conform celor spuse de reprezentanții ei, în acest an, compania:
  • A achitat 90.000 daune cu 750 milioane de lei, până în septembrie
  • A rezolvat 30.000 dosare de daune prin plata a 350 milioane de lei, în octombrie-noiembrie.
În 2021, produsele non-RCA au devenit din ce în ce mai apreciate de români. Compania s-a axat mai mult pe creșterea continuă a calității și pe îmbunătățirea portofoliului ei de asigurări. Asta a crescut încrederea clienților vechi și a atras numeroși clienți noi.

Această companie a fost apreciată și de investitori, datorită finalizării majorării de capital din acest an. Puterea financiară a companiei Euroins România este evidentă și de aceea și numărul de clienți este din ce în ce mai mare.

BERD investește 30 milioane de euro printr-o nouă majorare de capital (a patra la număr) în Euroins. De asemenea, BERD are în plan colaborarea cu ASF pentru elaborarea unor noi reglementări în privința gestionării cererilor de despăgubire. Asta va contribui la realizarea unui sistem mai eficient și corect pentru toate părțile implicate, deci și a clienților, a companiilor de asigurări și service-urilor auto. 
BERD este una dintre cele mai importante instituții financiare internaționale. Acest fond de 30 milioane de euro, de la BERD, va fi utilizat de Euroins România mai ales pentru dezvoltarea și creșterea acestei companii. Investiția va ajuta și la crearea de valoare adăugată pentru îmbunătățirea digitalizări și a diversificării produselor – care includ printre altele:
  • Asigurările de sănătate, asigurările de accidente casnice
  • Asigurările de călătorie, asigurările de proprietate și incendii. 
Conform celor declarate de președintele consiliului de administrație Eurohold: Euroins a devenit o companie stabilă și inovatoare, care și-a orientat atenția spre client, dar și spre diversificarea pe piața locală complexă din prezent. Eurohold  este cel mai mare holding din Bulgaria, este un grup financiar, energetic de TOP, care operează în mai multe domenii: asigurări, leasing, servicii de investiții, gestionare de active, vânzări de mașini, furnizarea și comercializarea energiei electrice.

Sursa foto: pexels.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii