Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eşti student în anul I? Poţi primi sprijin financiar pe durata studiilor universitare Au început înscrierile pentru Bursele COSMOTE!

ro

19 Sep, 2011 01:00 2156 Marime text

cosmote.jpg Începerea studiilor universitare este o etapă esenţială în parcursul oricărui viitor profesionist de succes.

Fie că îţi doreşti să devii medic, arhitect, avocat sau eşti tentat de antreprenoriat, poţi câştiga o Bursă COSMOTE pe întreaga durată a studiilor universitare.

Programul Bursele COSMOTE se adresează tinerilor absolvenţi ai clasei a XII-a din anii 2010 şi 2011, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, la cursuri de zi, în cadrul sesiunii de admitere din 2011.

Dacă ai rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră clar stabilite, poţi aplica pentru a obţine una dintre cele cinci burse a 150 euro/lună (echivalentul în lei), timp de 9 luni (octombrie - iunie) pe an, pe perioada desfăşurării studiilor universitare.

Cum poţi aplica la Bursele COSMOTE? Trimite dosarul de înscriere în perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2011, iar după validarea şi analizarea dosarelor, 25 de finalişti vor fi selectaţi pentru a participa la cea de-a doua etapă a programului, interviul în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor cinci burse.

Vizitează www.burselecosmote.ro pentru mai multe detalii despre program şi regulamentul de participare. Succes!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii