Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Lista proprietarilor de terenuri pe traseul conductei Ţărmul Mării Negre - Podişor, publicată în Monitorul Oficial al României

ro

08 Feb, 2019 00:00 3980 Marime text
În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 98 din data de 7 februarie 2019 a fost publicată hotărârea privind aprobarea listei terenurilor agricole situate în extravilan care fac obiectul proiectului de interes comun în domeniul gazelor naturale „Conducta Ţărmul Mării Negre - Podişor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră”.
 
Articolul unic şi anexa terenurilor care vor fi expropriate şi ai căror proprietari vor fi despăgubiţi ulterior au fost publicate în Monitorul Oficial de joi.
 
Aşa cum am prezentat în ediţiile anterioare, mii de proprietari din mai multe localităţi străbătute de conducta de gaze vor fi despăgubiţi de către stat. „În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 4 alin. (1) din Legea privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale nr.1 85/2016, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre:
Articol unic - Se aprobă lista terenurilor agricole situate în extravilan, redată în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale: «Conducta Ţărmul Mării Negre - Podişor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagr㻓, se arată în textul hotărârii.
Hotărârea fost aprobată de Guvernul României la data de 17 ianuarie 2019.
 
Citeşte şi:
 
Exproprieri în judeţul Constanţa, pentru proiectul „Conducta Ţărmul Mării Negre - Podişor“. Cine este pe listă (I)
 
Exproprieri în judeţul Constanţa, pentru proiectul „Conducta Ţărmul Mării Negre - Podişor“. Cine este pe listă (II) 

Exproprieri în județul Constanța, pentru proiectul „Conducta Țărmul Mării Negre - Podișor“. Cine este pe listă (III)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii