Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:03 09 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Complexul Amfiteatru - Belvedere - Panoramic, al omului de afaceri Mohammad Murad, inaugurat în această seară. Cine participă la deschidere (galerie foto și video)

ro

01 Aug, 2020 20:49 2272 Marime text
  • Cu mic, cu mare, constănțeni, dar și turiști, iau parte la ceremonia de deschidere oficială a Complexului hotelier, perlă a litoralului românesc.

Anunțată cu mult fast și pusă la punct până în cele mai mici detalii, inaugurarea Hotelului Amfiteatru, al omului de afaceri Mohammad Murad, se desfășoară în aceste momente.

Cu mic, cu mare, constănțeni, dar și turiști, iau parte la ceremonia de deschidere oficială a Complexului hotelier, perlă a litoralului românesc.

Printre invitații speciali care participă la deschidere sunt inginerul Dumitru Răpișcă și Ștefan Opriș, doi dintre oamenii care, în anul 1972, au lucrat efectiv pentru ridicarea edificiului, ultimul fiind unul dintre șoferii care au transportat tone de materiale pentru construcția hotelului.

Invitația specială fusese lansată în urmă cu câteva zile, reprezentanții Hotelului Amfiteatru făcând eforturi să îi contacteze pe cei care au participat la lucrările inițiale desfășurate la hotel.

Un moment emoționant a avut loc și când a fost Imnul național al României, inclusiv de către afaceristul Mohammad Murad.

În deschidere, omul de afaceri Mohammad Murad și-a reanunțat angajamentul de a ajuta orice persoană care are nevoie de sprijinul său.


„Am ales să sprijin un număr cât mai mare de persoane, iar o parte importantă dintre acestea sunt printre noi. Vreau să invit  aici, pentru că orice român, mic sau mare, trebuie să aibă șansa. Noi, cei care acum am avut șansa și am profitat și am făcut ceva în viață, nu este corect să nu dăm înapoi șansa aceasta altora. (...) Sunt opt persoane față de care m-am anagajat să îi sprijin. Iată, sunt alături de noi aici. Mă bucură foarte mult. (...) Toți am început de la zero“, a declarat Mohammad Murad.

La final, invitații au fost delectați cu un inedit foc de artificii.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii