Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Erou în uniformă. Un polițist a salvat viața unui bărbat aflat în pragul suicidului

ro

04 Jan, 2024 15:23 649 Marime text
foto: Poliția Română Într-un gest eroic, polițistul Mihai din Postul de Poliție Dumbrăvița a intervenit salvator într-o situație de urgență. În timp ce audia mai multe persoane în cadrul unui dosar, a fost sesizat că un bărbat se află în pragul sinuciderii.

Răspunzând imediat apelului de ajutor, polițistul Mihai l-a contactat pe bărbat și a început o discuție empatică. După 40 de minute de dialog, Mihai a reușit să-l convingă pe bărbat să dezvăluie locul unde se afla.


Iată postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Române: 

Mihai se afla în Postul de Poliție Dumbrăvița și audia mai multe persoane într-un dosar, când a fost sesizat că un bărbat vrea să-și ia viața.

Polițistul l-a sunat imediat pe bărbat și, după 40 de minute de discuții, a reușit să îl convingă pe acesta să îi spună unde se află.

La scurt timp, Mihai l-a găsit pe bărbatul căutat într-o pădure de lângă localitate și l-a determinat să renunțe la gestul său, ulterior fiind preluat de un echipaj medical.

Acesta este unul dintre cele peste 2.400 de evenimente la care au intervenit ieri polițiștii, la solicitările cetățenilor.


Citește și:

Erou în uniformă. Cine este polițistul care a împiedicat o tragedie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii