Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Erou în uniformă. Cine este polițistul care a împiedicat o tragedie

ro

29 Dec, 2023 14:36 884 Marime text
foto: IPJ Iași În seara zilei de 28 decembrie, agentul șef principal Mecu Solomon Aurelian, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, a prevenit cu promptitudine un incendiu ce amenința un bloc din municipiu

Oficial de la IPJ Iași 

Inspectoratul de Poliție Județean Iași dorește să vă ureze sărbători fericite în familie, alături de cei dragi!

Totodată, dorim să aducem în atenție un caz ce se putea transforma într-o tragedie, faptă petrecută în seara zilei de 28 decembrie a.c., ora 23:20, în municipiul Iași, șoseaua Arcu.

Sub unul dintre balcoanele scării blocului se adăposteau două persoane fără adăpost.

Folosind o sursă de foc, aceștia au aprins o saltea pe care erau așezați, declanșând un mic incediu în zona respectivă, ce se putea extinde cu repeziciune în jur, punând astfel în pericol tot imobilul.

Șansa a fost ca în acel moment, înaintea declanșării cu repeziciune a incendiului, să se afle în acel loc agent șef principal Mecu Solomon Aurelian ce a intervenit prompt prin îndepărtarea sursei focului, respectiv trăgând salteaua în mijlocul drumului, evitând astfel extinderea focului.

Cele două persoane fără adăpost au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Aducem mulțumiri colegului nostru care a dat dovadă de implicare și profesionalism.

Totodată, menționăm faptul că agent șef principal Mecu Solomon Aurelian lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași - Centrul Operațional din 2018, fiind încadrat în poliție din anul 2006.- transmite IPJ Iași. 



Citește și:

Bărbat reținut într-un caz de încălcare a ordinului de protecție. Fiul găsit la domiciliul mamei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii