Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii Școlii Militare de Maiștri Militari, la bordul navelor militare fluviale cu ocazia Exercițiului „Litoral“! (FOTO)

ro

14 Jul, 2023 14:03 873 Marime text
Sursă foto: facebook.com/ForteleNavaleRomane
  • Elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ iau parte la Exercițiul de instruire „Litoral“.
 
Forțele Navale Române au anunțat, printr-o postare pe Facebook, faptul că elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ fac parte din Exercițiul „Litoral“.
 
Astfel, joi, 13 iulie, 66 de elevi din anul I de studii și patru instructori de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ au desfășurat o vizită de documentare și instruire practică la bordul navelor Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie „Comandor Virgil Alexandru Dragalina“ și Divizionului 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu“.
 
Elevii s-au ambarcat la bordul navelor fluviale, unde au fost repartizați la posturile de luptă, în funcție de specialități, și au participat la activitățile de instruire executate în cadrul Exercițiului „Litoral“.
 
De asemenea, au avut ocazia să aplice cunoștințele teoretice dobândite în primul an de studiu și să se familiarizeze cu armamentul, aparatura și tehnica din dotarea navelor Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu“, urmărind totodată cu atenție exerciții demonstrative de respingere a atacului inamicului aerian și naval, exerciții de minare și dragaj, precum și exerciții de asigurare a vitalității navelor desfășurate de marinarii militari de la bordul navelor fluviale.
 
Practica la bordul navelor le oferă elevilor o bază solidă pentru a-și construi o carieră de succes și îi pregătește pentru provocările și responsabilitățile viitoare. Pe lângă dezvoltarea competențelor tehnice și profesionale, instruirea alături de echipajele profesionalizate le oferă și posibilități de dezvoltare personală și de leadership, a mai punctat sursa citată.
 
Citește și:

Forțele Navale Române sărbătoresc Ziua Transmisioniștilor Militari. Iată ce au transmis oficialii! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii