Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:16 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele Confort Urban recondiționează trotuarele, pe mai multe străzi din Constanța

ro

01 Mar, 2021 11:05 784 Marime text
  • Locațiile unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână.

Conform graficului de lucru, continuă procesul de reabilitare a traseelor pietonale pe segmentul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se recondiționează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești. În paralel, pe strada Dragoslavele se decopertează suprafața pietonală și se demontează bordurile pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Potrivit Primăriei Constanța, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale din zona Poarta 1. Se reabilitează treptele de acces prin montarea dalelor de beton.

Lucrările de consolidare a zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9 sunt aproape de finalizare. Pavelele noi schimbă aspectul zonei pietonale.

O nouă parcare va fi amenajată pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111.

Pe strada Badea Cârțan, continuă lucrările de reconfigurare a spațiului urban. Terenul este excavat iar pe aleile Licurici și Lotca se frezează carosabilul, în etapa premergătoare asfaltării.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii