Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E-Distribuție Dobrogea Cea mai mare parte a avariilor au fost remediate. Echipele acționează în continuare

ro

28 Jan, 2021 18:37 1891 Marime text
  • Tehnicienii vor interveni în continuare pentru remedierea deranjamentelor individuale și colective în rețelele de medie și de joasă tensiune, până la realimentarea cu energie electrică a tuturor clienților, precizează E-Distribuție Dobrogea.
Cea mai mare parte a clienților afectați de condițiile meteo severe (cod portocaliu și galben de ninsori, cu vizibilitate scăzută sub 50 de metri și cu intensificări ale vântului care la rafală au atins 70-80 km/h) în județele Constanța, Tulcea și Călărași au fost realimentați cu energie electrică, după intervențiile echipelor E-Distribuție Dobrogea din teren, precum și manevrele de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție., precizează E-Distribuție Dobrogea.

Tehnicienii vor interveni în continuare pentru remedierea deranjamentelor individuale și colective în rețelele de medie și de joasă tensiune, până la realimentarea cu energie electrică a tuturor clienților.

Recomandăm clienților afectați să folosească numărul TelVerde Dobrogea (apelabil gratuit din rețelele naționale) - 0800 070 555 pentru a semnala deranjamentele., a transmis E-Distribuție Dobrogea.

Sursa foto: ENEL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii