Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Tănase, fost jucător de bază la Farul Constanța, a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani

ro

25 Feb, 2024 18:27 1183 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Farul Constanța



 
  • Dumitru Tănase, fost jucător de bază al Farul Constanța în perioada 1969-1975, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 80 de ani, potrivit unui anunț pe Facebook al Farul Constanța.
 
Cu acest prilej, echipa Farul i-a oferit un tricou cu numărul 80, semnat de jucători și de managerul tehnic Gheorghe Hagi.
 
Produs al Centrului de copii și juniori al Farului, Dumitru Tănase a evoluat în aproape 200 de meciuri în Divizia A în tricoul alb-albastru, debutând la vârsta de 19 ani, la 24 noiembrie 1963, în meciul Steagul Roșu Brașov - Farul Constanța, scor 0-1.
 

„La mulți ani și multă, multă sănătate, Dumitru Tănase !”, transmite urarea Farul Constanța.

 
Unul dintre mijlocașii de marcă ai Farului Constanța în anii 70, Dumitru Tănase și-a făcut debutul la prima echipă a „marinarilor“ (și în Divizia A) la vârsta de 19 ani, jucând titular într-un meci la Brașov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și
Farul Constanța. Dumitru Tănase, debut memorabil la seniori! Înlocuit de „un zeu“„Măi copile, dai în ei până le sar șireturile!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii