Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumul de acces în Poarta 7 a Portului Constanța, aproape finalizat (galerie foto+video)

ro

12 Nov, 2019 10:21 4605 Marime text

Şoferii care au traversat drumul acoperit de plăci din beton între ieşirea de pe Autostrada A4, la sensul giratoriu, către Portul Constanţa, spre Poarta 7, s-au plâns constant de calitatea şoselei.

Drumul era aproape impracticabil. 

Acum însă, lucrările la acest drum sunt aproape finalizate. 

Amintim că, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a anunțat numele societății comerciale care și-a adjudecat contractul „Lucrări de construcții parcare și drum acces poarta 7 (etapa 1)“.

Potrivit licitatiapublica.ro, este vorba despre societatea Building Construction Mea SRL. Valoarea contractului atribuit este de 3.052.433,26 de lei.

Citește și:  A fost anunțată societatea care va executa lucrările de construcție a drumului de acces în Poarta 7 a Portului Constanța (document)

                Drumul dintre Porţile 7 şi 9 din Portul Constanţa, modernizat. CN APMC a solicitat aviz de mediu. Date din proiect (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ivanescu 28 Feb, 2020 13:02 Finalizat in nov 2019 si aproape impracticabil in februarie 2020 au aparut cratere de cazi cu tiru in ele iar asfaltul nu are grosimea de 3 cm bani mancati de firma de asfalt si probabil Apc