Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:19 15 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două terenuri, un apartament şi o casă de vacanţă Averea lui Actuan Murat, consilier la Direcţia Judeţeană pentru Cultură (documente)

ro

24 Nov, 2015 00:00 1774 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea consilierului Actuan Murat. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna mai 2015 şi postată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Actuan Murat deţine jumătate dintr-un teren intravilan de 162 mp în Harghita, cumpărat în anul 1998, precum şi jumătate dintr-un teren extravilan de 9 hectare în Medgidia, moştenit în anul 2011. La acestea se adaugă jumătate dintr-un apartament de 68,22 mp, situat în Constanţa, cumpărat în anul 1982, şi jumătate dintr-o casă de vacanţă de 50 mp, cumpărată în anul 2003, construcţie în regie proprie.
 
În declaraţia de avere a consilierului Actuan Murat nu se regăsesc bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu sunt menţionate conturi bancare sau alte plasamente şi investiţii, dar nici automobile sau alte mijloace de transport.
 
În anul fiscal 2014, a câştigat suma de 28.812 lei de la Direcţia Judeţeană de Cultură, iar soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu 2.706 lei de la SC Best Star Electric SRL Năvodari, 2.629 de lei de la BDA Gil Electric SRL, 4.800 de lei de la SC Transelcom SRL, 4.870 de lei de la SC 97 Electriconst SRL, iar de la Casa Judeţeană de Pensii a încasat 21.848 de lei. 
 
Potrivit declaraţiei de interese, Actuan Murat este asociat cu 41 de părţi sociale în SC Libri Maris SA Constanţa şi asociat cu zece părţi sociale în SC Romcim SRL Bucureşti. De asemenea, el menţionează şi calitatea de membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.
 
În secțiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi consulta declarațiile de avere și de interese ale consilierului Actuan Murat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii