Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:56 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două foste unități militare vor fi transformate în penitenciare. Unde vor fi construite acestea

ro

01 Nov, 2017 15:31 820 Marime text
Guvernul acesta a decis ca Administrația Națională a Penitenciarelor să primească 2 imobile pentru transformarea în penitenciar. 

Ministerul Justiției va prelua în administrare două imobile (compuse din construcții, amenajări la terenuri și suprafețe de teren), aflate în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale, pentru a le transforma în spații de cazare pentru persoanele private de libertate, potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern.
 
Cele două imobile sunt acum dezafectate ca urmare a procesului de reorganizare și restructurare a Armatei Române și se află în comunele Măgura și Unguriu, din județul Buzău. Ministerul Apărării Naționale este de acord cu transmiterea acestora din administrarea sa în cea a Ministerului Justiției pentru Administrația Națională a Penitenciarelor.
 
Menționăm că spațiile de cazare pentru persoanele private de libertate vor fi realizate efectiv în cadrul unui imobil, deoarece în al doilea imobil  sunt amplasate elementele care constituie sursa de alimentare cu apă a primului imobil.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii