Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două autoturisme implicate într-un accident rutier, în județul Suceava. Una din cele patru victime încarcerate a decedat

ro

20 Jan, 2024 18:21 863 Marime text
Sursa foto: ISU Suceava


 
  • Un grav accident rutier a avut loc pe raza localității Molid, județul Suceava, cu două autoturisme implicate, potrivit ISU Suceava.
 
S-au deplasat la locul evenimentului o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD (două B2 și un TIM) cu sprijinul a două echipaje SAJ.
 
Din informațiile pompierilor de la ISU Suceava, este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, din care au rezultat patru victime încarcerate, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență.
 
Trei persoane au fost descarcerate și predate echipajelor medicale și paramedicale. Din nefericire, pentru cea de a patra persoană s-a lucrat mult pentru extragere, fiind vorba despre o persoană aflată în stare de inconștiență.
 
În cele din urmă, persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale și paramedicale. Dar deși i s-au aplicat manevrele de resuscitare, echipajele nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.
 

„Din nefericire s-a constatat decesul persoanei resuscitate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani”, precizează sursa citată.

 
Toate persoanele încarcerate se aflau în același autoturism.
 
Din al doilea autoturism au fost identificate două persoane care au refuzat examinarea și transportul la spital, mai spun pompierii suceveni.

Citește și
Depistat de jandarmi și cercetat pentru trafic de droguri, în Constanța. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii