Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Constatările polițiștilor din județul Constanța (FOTO)

ro

07 Apr, 2024 14:52 476 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • La data de 6 aprilie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme.
 
La data de 6 aprilie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, au fost efectuate verificări la domiciliile a 14 deținători de arme din municipiul Constanța, orașul Techirghiol, comunele Valu lui Traian, Agigea, Amzacea, Chirnogeni și satul Arsa.
 
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat, de 52 de ani, care ar fi deținut o armă neletală cu bile de cauciuc, de calibrul 10x22T, având permisul de armă cu termenul de valabilitate expirat.
 
Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 63 de ani, ar fi deținut o armă neletală de autoapărare, de calibrul 9 mm, având permisul de armă cu termenul de valabilitate expirat.
 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Radare în județele Constanța și Tulcea. Peste 250 de amenzi aplicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii