Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radare în județele Constanța și Tulcea. Peste 250 de amenzi aplicate

ro

07 Apr, 2024 14:23 520 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat o acțiune pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județele Constanța și Tulcea, unde au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform sursei, în urma neregulilor constatate la regimul circulației rutiere, au fost aplicate 293 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 167.000 de lei, 253 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 31 de permise de conducere, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Citește și
Sute de persoane verificate de polițiști, prin intermediul aplicației eDac (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii