Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doriți să vă relaxați în compania unor cărți de aventuri și mister? Recomandările Bibliotecii Județene Constanța

ro

23 May, 2023 14:20 1006 Marime text
foto: Biblioteca Județeană Constanța
Biblioteca Județeană Constanța face recomandări de lectură! 

Dacă doriți să vă relaxați în compania unor cărți de aventuri și mister, vă prezentăm un set de romane ale marelui scriitor francez Jules Verne., transmit reprezentanții instituției. 

Biblioteca a primit 17 titluri – reeditări din 2021-2022 ale editurii Litera, într-o ediție exclusivă de colecție ale cunoscutelor cărți care au încântat și au stimulat imaginația multor generații de copii și adolescenți. Ediția include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare și reproduce ilustrațiile inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Volumele se remarcă prin coperți cartonate, frumos colorate și reproduceri ale ilustrațiilor semnate de pictorii și desenatorii cu care a colaborat J. Verne la editarea cărților sale.

„Ocolul Pământului în optzeci de zile”, „Insula misterioasă”, „O călătorie spre centrul Pământului” sunt câteva din titlurile romanelor din această ediție de colecție, pe care le puteți citi pentru prima dată sau reciti, cu aceeași încântare.

Vino la Bibliotecă, la secțiile de împrumut și vei găsi aceste cărți și multe alte noutăți!, mai transmite sursa citată. 


https://tinread.biblioteca.ct.ro/opac/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii