Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi noi vicepreședinți ANAF propuși de ministrul finanțelor

ro

18 Jan, 2024 14:11 651 Marime text
foto: Facebook.com Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a propus joi premierului numirea a doi vicepreşedinţi la ANAF, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro. Unul dintre posturile de vicepreşedinte ANAF este acum ocupat de Sandu Costea, care va fi revocat. De asemenea, în cărţi este şi numirea unui nou preşedinte la Vamă, dar în acest caz discuţiile ar mai putea continua, în timp ce surse guvernamentale afirmă că urmează schimbarea şi la Vamă, chiar de azi.

Cei doi noi vicepreşedinţi ANAF, conform informaţiilor Profit.ro, vor fi Ionescu Gabriela Florentina şi Drăghici Alexandru, ambii funcţionari cu carieră îndelungată în administraţia fiscală, conform Profit.ro. Drăghici a mai fost vicepreședinte ANAF în 2018, când a fost înlocuit chiar cu actuala șefă, Nicoleta Cîrciumaru, scrie stiripesurse.ro. 

Propunerile ministrului sunt aşteptate la cabinetul premierului Marcel Ciolacu pentru a fi aprobate.

Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, a anunţat miercuri seară că în zilele următoare va face propuneri pentru schimbarea unor persoane din funcţii de conducere din cadrul ANAF şi Autorităţii Vamale Române. ”Nu există ANAF şi Autoritatea Vamală cu conducere lipsită de performanţă”, subliniază ministrul.



Citește și: 

Ministrul Finanțelor, Boloș, despre solicitările protestatarilor„Trebuie să înăsprim măsurile care țin de tranzitarea României”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii