Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi miri au scris cea mai sinceră invitație la nuntă. „Vă invităm să vă achitați obligațiile” (FOTO)

ro

14 Jan, 2023 11:22 4914 Marime text
Invitație de nuntă, foto: pexels
O invitație de nuntă cu adevărat deosebită a devenit virală. Putem spune că se bucură de aprecieri pentru formulare, chiar dacă aceasta este una total atipică.   

Nu e un secret faptul că tot mai mulți români evită să meargă la nunți din cauza prețurilor tot mai mari. De aceea, cuplul a recurs la o soluție inedită.  


Iată conținutul invitației neobișnuite:

„Cu greu, că abia m-a cerut, noi, Daniela și Florin vă invităm să vă achitați obligațiile cei la care am fost„.

Cei care n-aveți obligații, o să aveți și voi copii, deci noi zicem să veniți. Să nu băgați scuza că plecați în concediu sau că v-am anunțat din scurt, că invitația asta ați primit-o cu un an înainte.

Deci nunta este pe 22 APRILIE 2023. Alături ne vor fi părinții noștri (care își cheamă toate neamurile care le sunt datoare de la nunta lor din 1900 toamna) Dar și nașii. Ei ne vor fi părinți spirituali.

Spunem spirituali fiindcă sunt cam coate rupte. Abia a vrut să-mi ia nașa un amărât de voal. Iar nașul a zis că nu ne plătește mofturile să facem cununia religioasă la catedrală, de la ora 15.00.

Petrecerea va avea loc la Restaurant Casablanca (e 130 de euro meniul, să nu mai căutați pe net), începând cu ora 19.30, sau 18.30 pentru ăștia care nu vreți să fiți primii. Dacă întârziați vă punem marșul ca să se holbeze toți la voi.

Vă așteptăm cu drag! PS Să nu vă prind pe vreuna în alb că vă trimit acasă!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii