Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați din Caraș-Severin cercetați pentru trafic de droguri (FOTO)

ro

16 Aug, 2023 15:25 742 Marime text
Sursă foto: IGPR
  • La data de 14 august 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 2 percheziții, în localitatea Vâliug, județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.
 
La data de 14 august 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 2 percheziții, în localitatea Vâliug, județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Din cercetările efectuate a reieșit că, pe parcursul unui festival de muzică, organizat în județul Caraș-Severin, doi bărbați, cetățeni străini, ar fi comercializat, în mod repetat, doze-timbru LSD. 
 
De asemenea, în autoturismele celor doi ar fi fost descoperite și ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame de ketamină, 2.450 de euro și 7.000 de lei.
 
În urma administrării probatoriului, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore.
 
Ulterior, la data de 15 august 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.
 

„Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Intervenții pe bandă rulantă. Poliția Română, amenzi de zeci de milioane de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii