Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de la municipalitate. Consiliul Județean Constanța va ridica un teatru de copii în curtea Delfinariului

ro

20 May, 2021 00:00 1325 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a obținut Certificatul de Urbanism de la Primăria Constanța pentru construirea „Teatrului pentru Copii și Tineret”
  • Teatrul va fi în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu.


Consiliul Județean Constanța a obținut Certificatul de Urbanism de la Primăria Constanța pentru construirea „Teatrului pentru Copii și Tineret” din incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu.

CU 1530 din data de 19 mai 2021 este necesară pentru întocmirea studiului de fezabilitate și DTAC.

Teatrul va avea în jur de 300 de locuri, la modul în care a fost gândit de către autoritățile locale și ar urma să fie gata în câțiva ani, în funcție de modul în care vor fi eliberate documentațiile.

Nu este singurul proiect ce vizează Delfinariul din Constanța. În urmă cu un an, Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de execuţia de lucrări pentru obiectivul de investiţie „Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”. Obiectul achizitiei constă în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanța” finantat prin Programul pentru dezvoltarea investiţiilor in turism- Masterplanul investiţiilor in turism şi a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii in turism, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.558 din 4 august 2017, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru executia lucrărilor de demolare, lucrărilor de construire (arhitectură, rezistență, instalații electrice, instalații sanitare, instalații termice), organizare de șantier. Cerințele specifice ale lucrărilor sunt prezentate în caietul de sarcini și documentaţia tehnico-economică (SF/DALI, PT+DE+CS, DTAD, DTAC, DTOE) aprobată, pusă la dispoziție de autoritatea contractantă.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 17.642.527.29 lei.

Câștigătorul contractului este societatea Manelli Impresa Monopoli SRL, cu sediul social în București, sector 4 și în localitatea Monopoli – Bari, Italia.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii