Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distrigaz Sud Rețele Peste 12.000 de clienți afectați de întreruperea alimentării cu gaze în Medgidia și Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

ro

11 Oct, 2023 15:47 3111 Marime text

Distrigaz Sud Rețele face precizări cu privire la sistarea gazelor naturale în localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.  

Ca urmare a unei avarii produse de către un terț pe conducta magistrală a transportatorului Transgaz, conductă din care sunt alimentate stațiile de reglare măsurare ale Distrigaz Sud Rețele din localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cele două localități astăzi, 11 octombrie 2023, începând cu ora 13:30. 

De această întrerupere sunt afectați un număr de 10.800 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Medgidia, județul Constanța și 2.043 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va realiza numai după remedierea defectului realizată de către reprezentanții transportatorului, fiind estimată pentru data de 12 octombrie 2023, în intervalul orar 08:00 - 18:00. 

Pentru reluarea alimentării cu gaze naturale, rugăm consumatorii afectați de întrerupere să fie prezenți acasă în intervalul menționat.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere, au transmis reprezentanții Distrigaz Sud Rețele. 


Citește și:

Primăria Nicolae Bălescu din Constanța. O nouă încercare pentru atribuirea contractului de concesiune a gazelor natural
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii