Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general al Nuclearelectrica, reales în funcția de Guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators

ro

25 Jan, 2022 17:21 1376 Marime text
Directorul general al Societății Naționale Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță a fost reales în funcția de Guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul World Association of Nuclear Operators pentru încă un mandat de încă 2 ani, până la data de 31 decembrie 2023.

Conform unui comunicat al Nuclearelectrica publicat de Bursa de Valori București, Cosmin Ghiță a fost ales inițial pentru poziția de Guvernator în Board-ul WANO, la nivel global, la data de 1 ianuarie 2020, fiind primul român care ocupa această poziție la nivel internațional, în industria nucleară.

„Parte din responsabilitățile lui Cosmin Ghita în calitate de Guvernator va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, unde SN Nuclearelectrica este arondată, dar și a membrilor globali ai WANO în cadrul Board-ului global al organizației. Board-ul WANO este responsabil în fata membrilor pentru direcțiile generale și succesul organizației. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte înalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe lângă Președintele Board-ului, Președintele executiv și Directorul General“ - se mai arată în comunicatul citat.

PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii