Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa achiziţionează servicii de reparare a pneurilor. Ce sumă va scoate din conturi (document)

ro

30 Jun, 2020 00:00 1654 Marime text
 
  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului de  achiziție servicii de reparare a pneurilor, inclusiv montare și echilibrare (Rev.2)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)  anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind  servicii de reparare a pneurilor, inclusiv montare și echilibrare.
 
Valoarea estimată a contractului este 7060 lei.
 

Descrierea contractului

 
 Autoritatea contractanta CNAIR S.A. prin DRDP Constanta, doreste sa achizitioneze servicii de reparatii, montare/demontare, echilibrare si vulcanizare pneuri (cu piese/materiale asigurate de catre prestator) pentru parcul auto din administrarea DRDP Constanta, Sectia Productie, conform cerintelor caietului de sarcini nr. 23891/16.06.2020, atasat prezentului anunt publicitar

Conditii referitoare la contract:

Achizitia se va finaliza prin incheierea unui contract de servicii pe o perioada de 12 luni, conform prevederilor caietului de sarcini si al modelului de contract atasate prezentului anunt publicitar.

Conditii de participare:

Operatorii economici trebuie sa detina cel putin un punct de lucru pe raza judetului Ialomita. Oferta personalizata se va publica in catalogul electronic din SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro) cu valoarea totala a contractului, conform formularului de oferta si centralizatorului de preturi, iar la denumire va inscrie " Servicii vulcanizare pentru Sectia Productie" si numarul prezentului anunt publicitar.

Criterii de atribuire:

pretul cel mai scazut
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este             30.06.2020, ora 23:30.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citește și:
 
 CNAIR va instala 20 de staţii de încărcare a vehiculelor electrice pe autostrăzile A1 şi A2
 
CNAIR doreşte să monteze bariere fonice, inclusiv la Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei - aproape 70 de milioane de lei
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii